Artikel Informatie over de kavels

In de woonwijk Oosterveld wordt in de 2e helft van 2017 gestart met het bouwrijp maken. Op dit moment zijn de eerste 7 kavels voor vrijstaande woningen in de verkoop. Op de kavelkaart kunt u zien welke kavels nog beschikbaar zijn. Informatie over prijzen, individuele kavels, verkoopvoorwaarden en de wijze waarop u een kavel kunt kopen vindt u hieronder.

Vrij voor uitgifte

Op dit moment zijn de kavels 1 en 5 nog beschikbaar voor uitgifte. Om een van de kavels in optie te verkrijgen stuurt u het optieformulier in met daarop het gewenste kavelnummer. Toewijzing gaat volgens het principe "Wie het eerst komt, die het eerst maalt".

Kavel 4 weer vrij

Kavel 4 is ook weer in de vrije verkoop, terug van optie. U kunt zich inschrijven om deze kavel in optie te krijgen. Mochten er binnen 2 weken, vóór 17 oktober 2017, meerdere belangstellenden zijn, dan zal er een loting plaatsvinden om te bepalen wie de betreffende kavel in optie krijgt. Onderstaand treft u het optieformulier aan.

Contact

Heeft u vragen over de kavels of de optieregeling? Dan kunt u contact opnemen met Alma Wegkamp via telefoonnummer 14 050 of via e-mail: postbus@gemeentenoordenveld.nl.

Prijzen

De prijzen zijn Vrij Op Naam (VON). Dat betekent dat de prijs van de kavel inclusief 21% BTW, notariskosten en kadasterkosten is.