Artikel Informatie over de kavels

In de woonwijk De Lange Streeken II is ruimte voor in totaal 103 woningen. Daarvan zijn 42 vrije sectorkavels die de gemeente verkoopt. Klik op de kaart om te zien welke kavels nog beschikbaar zijn. Van de 42 vrije kavels geeft de gemeente een aantal uit voor 2-onder-1 kap woningen.

Prijzen

De prijzen zijn Vrij Op Naam (VON). Dat betekent dat de prijs van de kavel inclusief 21% BTW, notariskosten en kadasterkosten is.

Optieregeling

Door middel van het optieformulier kunt u voor maximaal één van de bouwkavels een gratis optie krijgen van maximaal 15 weken. Na deze periode heeft u drie mogelijkheden:

  • U koopt de kavel.
  • Bent u er nog niet helemaal uit, dan kunt u, aansluitend aan de kosteloze optieperiode, overgaan tot een betaalde optietermijn. U kunt dan voor maximaal 16 weken de optietermijn verlengen. De kosten hiervoor zijn 5% rente over de kavelprijs per jaar.  Deze optietermijn is dagelijks schriftelijk opzegbaar.
  • U ziet af van de twee bovenstaande mogelijkheden en de kavel komt weer in de reguliere verkoop.

Contact

Heeft u vragen over de kavels of de optieregeling? Dan kunt u contact opnemen met Alma Wegkamp via telefoonnummer 14 050 of via e-mail: postbus@gemeentenoordenveld.nl.