Artikel Overige wetenswaardigheden

Aanvang

Om een en ander vlekkeloos te laten verlopen dient u minimaal 5 minuten voor aanvang van de plechtigheid aanwezig te zijn.

Gastspreker

De mogelijkheid bestaat dat er naast de ambtenaar van de burgerlijke stand een gastspreker het woord voert. Dit is uitsluitend mogelijk na overleg met de ambtenaar van de burgerlijke stand. Verder dient u er rekening mee houden, dat ook in dat geval de plechtigheid niet langer dan 40 minuten mag duren.

Gastambtenaar

In verband met de grote hoeveelheid ambtenaren van de burgerlijke stand is het  in de gemeente Noordenveld niet mogelijk een persoonlijke ambtenaar van de burgerlijke stand voor 1 dag te benoemen.

Bodes

Naast de ambtenaren van de burgerlijke stand stellen we ook graag onze bodes voor die als gastheer/vrouw optreden tijdens de huwelijksvoltrekking/partnerschapsregistratie:

Marga Hars
Ineke Hiskes
Ina Hofsteenge
Dineke Zwiers

Muziek/opname

De mogelijkheid bestaat om tijdens de plechtigheid door u meegebrachte muziek af te spelen. Hiertoe dient u zelf een cassettebandje of een CD een dag van tevoren in te leveren bij de Vakgroep Burgerzaken. Om misverstanden te voorkomen dient u duidelijk aan te geven om welke muziek het gaat. Uiteraard kunt u op een andere locatie deze mogelijkheden met de desbetreffende locatiehouder bespreken.

Verboden te strooien

Het is niet toegestaan om in het gemeentehuis rijst, confetti of ander materiaal te strooien. Uiteraard kunt u op een andere locatie de mogelijkheden met de desbetreffende locatiehouder bespreken.

Heeft u nog meer specifieke wensen, laat het ons dan even weten. In overleg is vaak veel mogelijk.