Artikel Yvonne Hulzebos

Yvonne Hulzebos
Ik ben Yvonne Hulzebos, getrouwd met een leuke man en trotse moeder van twee prachtige kinderen. Wij wonen sinds 2002 in Roden. Ik werk als secretaresse voor de afdeling communicatie van lnterzorg Noord Nederland, waar ik ook werkzaam ben als medewerker van de afdeling Recreatie en Ontspanning. Daarnaast heb ik een webshop met eigengemaakte, unieke cadeautjes, waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.

Sinds 2015 ben ik BABS van de gemeente Noordenveld. Dat ik mijn steentje mag bijdragen aan een superbelangrijke en bijzondere dag vind ik een grote eer.

Na een kennismakingsgesprek bij jullie thuis, ga ik er vanuit dat we elkaar een beetje leren kennen. Jullie vertellen mij het een en ander, maar natuurlijk is er ook ruimte voor vragen en/of tips. Willen jullie speciale muziek draaien, elkaar toespreken, iemand een gedicht of lied laten voordragen of de ringen laten geven, het zijn allemaal mogelijkheden die ik in het kennismakingsgesprek graag met jullie bespreek.

Ondanks het officiële karakter van de huwelijksvoltrekking, vind ik het een uitdaging om er een gezellige, ongedwongen en leuke plechtigheid van te maken met veel ruimte voor persoonlijke wensen, humor en ideeën. Uiteraard is er voldoende aandacht en ruimte in mijn speech voor familie, getuigen en vrienden. De huwelijksdag moet een dag zijn waar je met een geweldig gevoel aan terug denkt.

Ik zal mijn uiterste best doen om een enthousiast en betrokken 'toespraak' te schrijven, zodat jullie als bruidspaar met veel plezier en met een brede glimlach terug kunnen kijken.