Artikel Maaike van Ellen

Maaike van Ellen-de Bruin

Mijn naam is Maaike van Ellen, moeder van twee jongens en getrouwd met Hans. Ik hou van koken, lekker eten en tijd doorbrengen met mijn gezin. In het dagelijks leven werk ik als adviseur en trainer bij een arbodienst in Friesland. Dit doe ik met veel plezier.

Sinds 2012 ben ik Babs van de gemeente Noordenveld. Ik wilde naast moeder en werknemer zijn ook op een andere manier een bijdrage leveren aan de maatschappij. Inmiddels heb ik al aardig wat huwelijken gesloten en ik kan jullie vertellen dat er geen één hetzelfde was voor mij. Enthousiasme, betrokkenheid en verbinden zijn woorden die mij typeren. Het is voor mij belangrijk net dat stukje te vangen wat voor jullie belangrijk is en dat hoeft wat mij betreft niet met heel veel woorden. Ik vind een toga iets speciaals en officieels hebben, maar het is wat mij betreft zeker geen verplichting.

Ik heb geen favoriete trouwlocatie. Er zijn zoveel mooie trouwlocaties in de gemeente Noordenveld. Ga er langs en kijk wat bij je past. Je merkt snel genoeg of het jullie plek is. Het is jullie dag en de dag die je jaren nadien nog als onvergetelijk wilt beschouwen. Succes met jullie keuze!