Artikel Els Pheifer-Taselaar

Els Pheifer-Taselaar
Sinds kort ben ik als BABS werkzaam binnen de Gemeente Noordenveld. Enige tijd geleden heb ik naar deze functie gesolliciteerd en tot mijn grote  genoegen ben ik aangenomen. Het was een spannende tijd want ik had ontzettend veel zin in deze baan. Want wat is er leuker dan twee verliefde mensen in de echt te mogen verbinden?

Even voorstellen. Ik ben Els Pheifer. Ik ben geboren te Emmen en heb op verschillende plekken in Nederland gewoond door het werk van mijn vader. Overal naar volle tevredenheid maar de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat Drenthe mijn voorkeur heeft. Ik ben jarenlang als leerkracht verbonden geweest aan diverse basisscholen in de "oude" gemeente Norg en het lijkt mij dus erg leuk om ook eventueel oud leerlingen te mogen trouwen. Ik heb veel activiteiten ontplooid op amateurtoneel-en theatergebied en heb o.a. liedteksten geschreven. Ik denk dat deze bezigheden mij zullen helpen om samen met het  bruidspaar een bijzondere dag van hun trouwdag te maken. De trouwlustigen bepalen hoe die dag eruit gaat zien en ik zorg voor een persoonlijke touch. Helaas beheers ik het Drents niet goed genoeg om mijn toespraak in die streektaal te houden maar Engels is voor mij geen probleem. Bij het schrijven van mijn toespraak maak ik o.a. gebruik van gedichten en versjes. Ook u kunt bepalen welk gedichtje er in de toespraak verwerkt moet worden.

Ik kan u op de mooiste dag van uw leven geen mooi weer beloven maar wel een verzorgde plechtigheid en een persoonlijke toespraak, waarin u bepaalt wat er gezegd gaat worden. Ik hoop samen met u er een geweldige dag van te maken.