Nieuwsbericht De opleiding tot Drentse Energiecoach aan huis gaat van start!

Gepubliceerd op: 29 maart 2019 14:55

De Drentse Energiecoach is een niet-commerciële, niet-gecertificeerde, lokale Energiecoach die op vrijwillige basis een verkennende energiescan geeft aan particuliere woningeigenaren in Drenthe. De coach werkt samen met en vanuit een lokale energiecoöperatie en/of energiewerkgroep en voert maandelijks minimaal één huiskamergesprek/energiescan uit bij inwoners in de eigen gemeente.

De opleiding wordt dit jaar vier keer aangeboden en is er per cursus plaats voor tien deelnemers. De opleiding bestaat uit vijf maandagavonden van 19.00 tot 22.00 uur (vijf weken achter elkaar). De cursus start op 1 april, 20 mei, 2 september en 4 november in het Provinciehuis in Assen. Er is veel belangstelling voor de opleiding en het aantal deelnemersplaatsen is beperkt dus geef je snel op! Voor meer informatie en aanmelden kijk op: www.drentsenergieloket.nl/drentse-energiecoach.

De Drentse Energiecoach aan huis is een initiatief van Natuur en Milieufederatie Drenthe in samenwerking met het Drents Energieloket en wordt gesteund door de Provincie Drenthe.

Heb je vragen over de opleiding dan kun je contact opnemen met Xandra van Zon van de Natuur en Milieufederatie Drenthe, tel: 0592 – 31 11 50 of per e-mail: x.van.zon@nmfdrenthe.nl.

logo natuur en milieufederatie drenthe     logo drents energieloket  logo provincie drenthe