Anterieure overeenkomsten

Anterieure overeenkomst de Boskamplocatie te Roden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld en Stichting Woonborg, hebben een anterieure overeenkomst gesloten, ondertekend op respectievelijk 24 januari 2018 en 20 december 2017. In deze anterieure overeenkomst zijn afspraken gemaakt over het wettelijk verplichte verhaal van kosten en de vrijwaring voor planschade, van de Boskamplocatie te Roden, kadastraal bekend gemeente Roden sectie I nummers 2457, 4845, 4846, 4847, 4848, 4849 en 5121 (gedeeltelijk).

Lees meer in: Anterieure overeenkomst de Boskamplocatie te Roden

Anterieure overeenkomst zuidzijde Donderseweg in Norg

Anterieure overeenkomst over grondexploitatie in Norg ten behoeve van de realisering van een natuur- en landschapsboerderij nabij de huidige parkeerplaats van Staatsbosbeheer aan de zuidzijde van de Donderseweg.

Lees meer in: Anterieure overeenkomst zuidzijde Donderseweg in Norg

Anterieure overeenkomst herontwikkeling locatie aan de Raadhuisstraat te Roden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld en Stichting Woonborg, hebben een anterieure overeenkomst gesloten, ondertekend op respectievelijke 27 en 23 januari 2017. In deze anterieure overeenkomst zijn afspraken gemaakt over het wettelijk verplichte verhaal van kosten en de vrijwaring voor planschade, van de locatie gelegen aan de Raadhuisstraat 10 – 12 te Roden, kadastraal bekend gemeente Roden sectie M nummer 1585.

Lees meer in: Anterieure overeenkomst herontwikkeling locatie aan de Raadhuisstraat te Roden