Nieuwsbericht Noordenveld maakt gebruik van de digitale afvalwijzer

Gepubliceerd op: 15 november 2016 08:55

Digitale afvalkalender

Jaarlijks ontving elk woonadres in Noordenveld een papieren afvalkalender. Vanaf nu kunt u de gemeentelijke AfvalWijzer raadplegen op uw telefoon, tablet of computer. Naast de ophaalmomenten van het afval vindt u hier ook tips en nieuwtjes.

Om ook als gemeente minder afval te produceren en bij te dragen aan ons milieu en dus de leefbaarheid, is de gemeentelijke AfvalWijzer vanaf heden digitaal beschikbaar. Dit betekent dat u voor 2017 geen papieren afvalkalender meer in de bus krijgt.

AfvalWijzer

Hoe kunt u gebruik maken van de AfvalWijzer?

1. U kunt de AfvalWijzerapp downloaden in de appstore.
  2. U kunt de AfvalWijzer online via www.gemeentenoordenveld.nl/afvalwijzer raadplegen.
  3. Bent u niet in bezit van een computer, dan kunt u een papieren afvalkalender voor 2017 vanaf half december telefonisch aanvragen via 14 050 of u komt even langs bij de balie tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Herinnering instellen

Maakt u gebruik van de AfvalWijzerapp op uw smartphone of tablet, dan kunt u bij 'notificaties' instellen dat u een herinnering op uw telefoon of tablet krijgt, waarin het eerstvolgende ophaalmoment staat. Via de computer kunt u dit ook instellen, om via de e-mail een herinnering te ontvangen.

Afval scheiden, natuurlijk samen doen!

Website afvalwijzer

Afvalwijzer in de App Store