Nieuwsbericht Gratis snoeiafval brengen op 18 maart

Gepubliceerd op: 14 maart 2017 09:00

Inwoners van de gemeente Noordenveld kunnen op zaterdag 18 maart gratis hun snoeiafval wegbrengen. Onder snoeiafval verstaan wij takken e.d. Hier horen dus niet bij: spoorbielzen, hout van schuttingen, vlechtschermen, stobben of ander afval dat uit de tuin komt.
Op zaterdag 18 maart organiseert de gemeente Noordenveld hiervoor een gratis brengdag. De gratis brengdag voor snoeiafval wordt gehouden op drie locaties.

Drie locaties

U kunt uw snoeiafval gratis brengen bij:
• De Aanleg 4 in Peize
• locatie de Vluchtheuvel in Norg
• industrieterrein Bitseveld aan de Produktieweg (tussen de Handelsweg en de Nijverheidsweg) in Roden.

Deze drie locaties zijn uitsluitend geopend voor het brengen van snoeiafval. U kunt hier dus niet terecht met ander afval. Omdat we op deze dag veel bezoekers verwachten, zullen we daar ook streng op toezien.
De openingstijden van de drie locaties zijn van 8.00 uur tot 15.00 uur. Vergeet niet om uw afvalpas mee te nemen, anders krijgt u geen toegang tot het terrein.

Dienstverlening Brengstation

Op zaterdag 18 maart 2017 is het Brengstation aan de Overslagweg 3 te Roden normaal geopend van 9.00 – 15.45 uur. Hier kunt u, zoals gebruikelijk, met alle afvalsoorten terecht. Echter, hier zijn en blijven de normale regels van kracht. Dit betekent dat als u hier uw snoeiafval komt brengen, dit niet gratis, maar tegen betaling van €0,13 per kilo plaatsvindt.