Artikel Vraag en aanbod vrijwilligerswerk

Als u op zoek bent naar vrijwilligerswerk of als u een vacature heeft dan kunt u gebruik maken van de Vrijwilligers Vacature Bank. De vacaturebank wordt beheerd door de medewerkers van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van WiN. Zij kunnen u helpen bij het plaatsen van een vacature of het zoeken naar vrijwilligerswerk.

Vrijwilligers kunnen direct reageren op een vacature. Als u geen geschikte vacature ziet, is het mogelijk u aan te melden met een gebruikersnaam en wachtwoord, waarmee u uw gegevens zelf kunt beheren. Komt er een nieuwe vacature die overeenkomt met uw interesses, dan wordt u door het VIP vrijblijvend geïnformeerd.

Organisaties kunnen een vacature voor vrijwilligerswerk plaatsen. De contactpersoon van uw organisatie kan zelf de gegevens aanpassen. Vrijwilligers die reageren op uw vacature brengt het VIP met u in contact.

Op het inwonersplein (Schoolstraat 50, Roden ) is iedereen welkom voor vragen over vrijwilligerswerk: hulpvragers, vrijwilligers en organisaties. Vrijwilligers van het VIP zijn aanwezig om u te helpen.

  • maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 – 16.00 uur
  • woensdag en vrijdag van 09.30 – 12.00 uur.

Telefonisch is het VIP bereikbaar op nummer (050) 317 65 06.