Artikel Gemeente Noordenveld en vrijwillige inzet

Heel veel inwoners zetten zich vrijwillig in voor hun buurt, wijk of dorp. Dat kan op heel veel manieren. Helpen op school, jurylid zijn bij de sportvereniging, initiatief nemen een buurtbarbecue te organiseren, boodschappen doen voor een buurvrouw, bestuurslid zijn van een vereniging of een concert organiseren voor dorpsgenoten. We kunnen zo nog wel even doorgaan met het noemen van voorbeelden. In Noordenveld bruist het van activiteiten en zijn inwoners betrokken bij hun leefomgeving. Als gemeente zijn wij daar ontzettend trots op!

Wij willen dat vrijwillige inzet een lust is en geen last. Als gemeente zijn wij verantwoordelijk voor een goede ondersteuning van vrijwillige inzet. Deze pagina is bedoeld voor vrijwilligers, verenigingen/stichtingen, inwoners die interesse hebben in vrijwilligerswerk of graag een in gesprek willen over een idee voor dorp/buurt.

Uw contactpersoon bij de gemeente

Mist u informatie of loopt u in de praktijk tegen knelpunten aan (bijvoorbeeld door regelgeving) dan kunt u bellen of mailen met Leonie van Roekel via 14 050 of postbus@gemeentenoordenveld.nl. Zij komt graag langs voor een gesprek.