Artikel Vitale vakantieparken

De Provincie Drenthe en Recreatieschap Drenthe, Recron en de 12 Drentse gemeenten willen van Drenthe dé vrijetijdsprovincie van Nederland maken. Samen werken we als programma Vitale Vakantieparken Drenthe met de recreatieondernemers en vele andere betrokkenen om Drenthe als toeristische topbestemming op de kaart te zetten.

Van regionaal naar lokaal

Bestaande en nieuwe ondernemers krijgen de ruimte om te ondernemen en voor recreatief vernieuwende ideeën. Samen met de ondernemers wil de gemeente de parken helpen om goed te blijven, uit te blinken of om oplossingen te zoeken om weer vitaal te worden. Als dat niet mogelijk is, moeten parken kunnen veranderen naar een nieuwe bestemming. Samen zorgen we voor een veilige en gezonde fysieke leefomgeving en een goede omgevingskwaliteit. Er is duidelijkheid ten aanzien van de (mogelijke) sociaal maatschappelijke opgave. Hoe we dit samen aanpakken staat in het Programma Vitale vakantieparken Noordenveld.

Bij wie kan ik met vragen terecht over dit programma?

Wilt u meer weten over dit project, neem dan contact op met mevrouw Janine Hogeman, programmaregisseur Vitale Vakantieparken Noordenveld. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 050 - 50 27 317 of per mail: J.Hogeman@noordenveld.nl