Artikel Solliciteren

Vacatures zoeken

De gemeente Noordenveld werkt met de website 'Vooruit in Drenthe (VID)'. Nieuwe vacatures publiceren wij op die website en daarmee is onze werkwijze van solliciteren veranderd.

Sollicitanten, met name externe kandidaten, konden voorheen een open sollicitatie sturen naar de gemeente Noordenveld. Dit is niet meer mogelijk. Externen kunnen zich registreren op de site 'Vooruit in Drenthe' en kunnen via deze wijze vacatures ontvangen die passen bij hun belangstelling.

Werkwijze solliciteren

De gemeente Noordenveld publiceert haar vacatures op de website van 'Vooruit in Drenthe'. Ook de verdere afwikkeling van de vacatures loopt via deze website. 'Vooruit in Drenthe' is een regionaal samenwerkingsverband in Drenthe van diverse (overheids)organisaties. Een aantal van deze organisaties, waaronder de gemeente Noordenveld, publiceert hun interne en externe vacatures hier.

Registreren op de website

Als u zich registreert op de website www.vooruitindrenthe.nl ontvangt u vacatures die bij uw belangstelling passen via de mail. Ook die van de gemeente Noordenveld. U kunt direct kijken of er een geschikte vacature voor u op staat. U kunt ook een profiel maken, zodat u goed in beeld komt bij de op het platform actieve organisaties.