Nieuwsbericht Uitnodiging informatiemarkt Dag van de Democratie

Gepubliceerd op: 05 september 2017 09:05

Op zaterdag 9 september is het de Dag van de Democratie. Daarom organiseren we samen met de deelnemende partijen op woensdag 13 september 2017 vanaf 19.00 uur een informatiemarkt in het gemeentehuis waar u kunt zien en ervaren welke activiteiten al gaande zijn of nog op de planning staan in 2017 rondom het thema democratie.

De markt wordt gehouden in de oude hal van het gemeentehuis. Deze begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Ook kunt u in gesprek met raadsleden over de lokale democratie, de gemeente en de lokale politiek en besluitvorming.
De volgende activiteiten worden onder andere gepresenteerd:

•  How to pimp your Village
  •  100 jaar Vrouwenkiesrecht
  •  Democracity (interactief spel voor basisscholen)
  •  Toegankelijkheid voor mensen met een beperking
  •  Roden Proeft

U bent allen van harte uitgenodigd om deze markt te bezoeken. Wellicht inspireert de markt u wel tot het organiseren van een activiteit over dit thema.

We ontmoeten u graag op woensdag 13 september!