Nieuwsbericht Wilt u in gesprek met een raadslid? Dat kan iedere woensdagavond!

Gepubliceerd op: 12 september 2017 10:40

De gemeente start op woensdag 13 september 2017 met een inloop in de 'Oude Hal' van het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden. De inloop is bedoeld voor iedereen die 'even' met een raadslid wil praten. Heeft u een vraag, zit u iets dwars of wilt u iets onder de aandacht brengen van de gemeenteraad, dan kunt u dit tijdens de inloop bespreken met een raadslid. De inloop start om 19.30 uur en duurt maximaal een half uur.

Elke woensdag door de gehele gemeente

De gemeenteraad is van plan om op alle woensdagavonden een inloop te organiseren. Kunt u de ene week niet dan wellicht een volgende. Het is de bedoeling dat de inloop niet altijd plaatsvindt in het gemeentehuis, maar af en toe ook op locatie. Informatie hierover vindt u op de gemeentepagina, op www.gemeentenoordenveld.nl en via social media.

Voor vragen kunt u bellen met de griffie via 14 050 of mailen naar griffie@gemeentenoordenveld.nl.