Nieuwsbericht Wie wordt ondernemer van het jaar 2017?

Gepubliceerd op: 25 april 2017 09:25

Ondernemersprijs Noordenveld 2017

Kent u een ondernemer die de ondernemersprijs Noordenveld 2017 verdient?

Op vrijdag 22 september 2017 wordt tijdens de officiële opening van de Jaarbeurs van het Noorden voor de 15e keer de Ondernemersprijs Noordenveld uitgereikt.
Alle inwoners van Noordenveld kunnen kandidaten voordragen die de titel 'ondernemer van het jaar' verdienen.

De criteria voor de ondernemer van het jaar zijn:

•  Het bedrijf van de ondernemer is gevestigd in de gemeente Noordenveld
  •  De ondernemer is creatief en innovatief
  •  De ondernemer is maatschappelijk betrokken

Kent u de 'ondernemer van het jaar'?

Stuur uw suggestie met heldere motivering vóór 1 mei 2016 naar de gemeente. Dit kan via de e-mail naar i.alkema@gemeentenoordenveld.nl of schriftelijk naar mevrouw I.Alkema, Economische Zaken, Postbus 109, 9300 AC Roden.

De commissie van aanbeveling maakt in opdracht van het college van burgemeester en wethouders een selectie. De commissie legt vervolgens een voorstel voor aan het college. Het college besluit wie de Ondernemersprijs in ontvangst gaat nemen.