Nieuwsbericht Wie doet nou zoiets...?

Gepubliceerd op: 13 juni 2017 09:15

Dat vragen we ons steeds weer af als we zoiets langs de weg vinden. Ook deze eigenaar van wat grof huishoudelijk afval liet geen briefje achter toen hij of zij het in de berm van de Roderwolderweg in Foxwolde dumpte. Een paar honderd meter vanaf de verkeerslichten. Het gaat onder andere om enkele televisietoestellen, een platenspeler, een luidsprekerboxje, twee bigshoppers, resten van een lattenbodem en een wasmachine-afvoerslang. Het is er waarschijnlijk van maandag op dinsdag gestort, dus op of kort na Tweede Pinksterdag.

Heeft u iets gezien?

Als u informatie hebt over deze afvaldumping dan kunt u contact opnemen met iemand van de vakgroep handhaving of rechtstreeks met de BOA van de gemeente Noordenveld, telefoon 14050.