Nieuwsbericht Wethouder Huizinga bezoekt De Cirkel en De Dobbe

Gepubliceerd op: 14 maart 2017 15:00

Wethouder Jos Huizinga wil het komende jaar kennismaken met zoveel mogelijk verenigingen en organisaties. Daarom gaat hij vanaf maart bij hen op bezoek.

Ontmoeten

"Ik vind het plezierig om te werken aan de hand van thema's . Dit jaar staat voor mij in het teken van het thema "Ontmoeten". Uiteraard spreek ik elke week diverse inwoners op het gemeentehuis, maar ik vind het ook belangrijk om mensen in hun eigen omgeving te ontmoeten. Het is fantastisch om te zien hoeveel vrijwilligers binnen organisaties en verenigingen in deze gemeente bezig zijn, waardoor er tal van voorzieningen in stand gehouden worden."

Deze keer brengt wethouder Huizinga een bezoek aan inbrengwinkel De Cirkel en Activiteitencentrum De Dobbe.

De Cirkel

De Cirkel is een winkel voor 2e hands kleding, van én voor de inwoners van Noordenveld. Inwoners van Noordenveld kunnen daar kleding inbrengen, dan wel kopen. Van de verkoopprijs is 50% voor u en 50% voor de Cirkel. Het wordt gerund door vrijwilligers. Ook biedt De Cirkel vrijwilligersplekken voor statushouders. Kijk ook op www.decirkelroden.nl.

De Dobbe

De Dobbe is een activiteitencentrum met een eigen Stichtingsbestuur. De Dobbe biedt ruimte aan diverse activiteiten. De zalen worden verhuurd door de gemeente. Er zijn 4 studio's, een grote zaal met podium en een kantine in het gebouw aanwezig. Tal van verenigingen maken gebruik van De Dobbe. Het centrum en de kantine worden gerund door vrijwilligers. Ook hier zijn 2 statushouders vrijwilliger. Kijk ook op www.dedobberoden.nl.