Nieuwsbericht Tweede inwonersbijeenkomst centrumvisie

Gepubliceerd op: 11 april 2017 10:00

Tweede bijeenkomst

Op woensdag 12 april willen we alle inwoners van Roden en andere belangstellenden van harte uitnodigen om aanwezig te zijn bij de tweede bijeenkomst over een nieuwe centrumvisie voor Roden . Dit keer zijn we te gast bij Snow &Co, Gedempte Haven 7 te Roden. De avond begint om 20.00 uur. U bent welkom vanaf 19.30 uur!


Geef je mening!

Om een goede visie te kunnen schrijven voor het centrum van Roden is het erg belangrijk te weten wat de inwoners vinden over hun eigen dorp. Welke plekken waarderen ze en welke niet? Waar zouden er aanpassingen gedaan mogen worden? En wat kan gerust zo blijven?

In deze online enquête over het centrum van Roden vragen we de inwoners van Roden en andere belanghebbenden om hun mening over Roden in kaart te brengen. Ben je een inwoner van Roden, of kom je vaak winkelen of ben je werkzaam in het dorp, geef dan je mening over Roden door deze enquête in te vullen.

Eerste bijeenkomst

Op donderdag 16 februari was de eerste bijeenkomst voor inwoners om mee te denken over verbeterpunten van Roden, maar ook over de kansen die Roden heeft om in de toekomst een leuk en aantrekkelijk centrum te blijven. Ongeveer 30 inwoners kwamen op deze avond af en hebben op een interactieve wijze hun mening laten horen. In het verslag van deze bijeenkomst vind u meer informatie over het verloop van deze avond.