Nieuwsbericht Tweede genomineerde voor ondernemersprijs in beeld

Gepubliceerd op: 20 augustus 2019 13:50

Op voordracht van de Commissie van Aanbeveling, heeft het college van burgemeester en wethouders drie bijzondere bedrijven uit de gemeente Noordenveld genomineerd. Vanuit de aspecten werkgelegenheid, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid hebben de ondernemers mooie prestaties laten zien. Eén van de drie genomineerden is Elton/Elsun.

Elton/Elsun

Elton is al jarenlang een prominente werkgever in de gemeente Noordenveld. Het is een dominante speler op het gebied van tochtprofielen in de Nederlandse markt. Sinds afgelopen maart is Elton een nieuwe uitdaging aangegaan met het bedrijf Elsun. Elsun is het tweede bedrijf in Nederland dat zonnepanelen assembleert. Een duurzaam, aansprekend en innovatief, Nederlands kwaliteitsproduct. Voor de uitbreiding van het bedrijf zijn 11 medewerkers extra in dienst gekomen. Het familiebedrijf is van Rudy Dijksterhuis en zoon Jakob Jan Dijksterhuis. Voor het duurzame product van Elsun wordt ook continu rekening gehouden met het proces dat op duurzame wijze is ingericht. Elsun maakt van de energietransitie nieuwe economie en draagt positief bij aan de werkgelegenheid in de gemeente Noordenveld.

genomineerde ondernemersprijs 2019 Elton/Elsun

Overige genomineerden

De andere genomineerden zijn Harkboot en Boekhandel Daan Nijman.

Prijsuitreiking

Op vrijdag 20 september maakt burgemeester Klaas Smid de winnaar bekend tijdens de opening van de Noorder Expo.