Nieuwsbericht Ter inzage afschriften processen-verbaal verkiezing Tweede Kamer 2017

Gepubliceerd op: 15 maart 2017 14:40

De door de burgemeester vastgestelde opgave N11 en de processen-verbaal van de stembureaus N10 moeten door de gemeente ter inzage worden gelegd. Dat is zo bepaald in de Kieswet (artikel N12, eerste lid).

De gemeente brengt het origineel van de opgave N11 en de originelen van de processen-verbaal (N10) van de stembureaus naar het hoofdstembureau. De kopieën van deze documenten liggen vanaf vrijdag 17 maart 2017 tot en met woensdag 22 maart 2017 12.00 uur, tijdens de openingstijden van Burgerzaken ter inzage bij de balie van het gemeentehuis. U kunt hiervoor een afspraak maken met Burgerzaken.

We maken u erop attent dat het niet is toegestaan om foto's of kopieen van de processen-verbaal te maken.