Nieuwsbericht Ruim 300 bezoekers van de Jaarbeurs Roden hielden de gemeente een spiegel voor

Gepubliceerd op: 10 oktober 2017 09:20

"Wilt u de gemeente eens een spiegel voorhouden?"
Deze vraag stelden medewerkers, raadsleden, burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld aan de vele bezoekers van de Jaarbeurs Roden tijdens de Rodermarktweek. In het Noordenveld Café zijn meer dan 300 gesprekken gevoerd. Wij zijn als gemeente erg blij met dit resultaat.

Wat gebeurt er met uw inbreng?

Allereerst gaan we kijken naar de specifieke vragen waarbij snel gehandeld moet en kan worden. Deze vragen en/of opmerkingen worden doorgestuurd naar de desbetreffende medewerker die over dat onderwerp gaat. Daarnaast gaan we uit de overige opmerkingen de rode draad halen. Wat zijn de hoofditems waar we (meer) aandacht aan moeten besteden en wat kunnen wij verbeteren?
De mensen die hun naam en contactgegevens op het kaartje hebben achtergelaten proberen wij persoonlijk te informeren en indien mogelijk te betrekken bij het uitvoeren van de acties.

Wilt u de gemeente nog een spiegel voorhouden?

Heeft u ons gemist op de Jaarbeurs Roden? Of wilt u alsnog in gesprek met de gemeente? Dat kan altijd! Bel dan naar 14 050, mail naar postbus@gemeentenoordenveld.nl of stuur ons een berichtje via Facebook.