Nieuwsbericht Nieuws van het ZZPCollectief Noordenveld

Gepubliceerd op: 23 oktober 2018 13:10

ZZPCollectiefZZPers in Noordenveld komen al regelmatig bij elkaar om gezamenlijke onderwerpen te bespreken en vooral ook om elkaar te ontmoeten. Het doel van het collectief is een platform te bieden aan ZZPers in de gemeente Noordenveld waar zij met elkaar in contact kunnen komen en elkaar kunnen versterken door samenwerkingen aan te gaan.

Op zoek naar werkruimte

De initiatiefgroep van het collectief werkt aan een plan voor een onderkomen. Hier kunnen ze werken en afspraken maken met klanten of leveranciers.

Netwerkbijeenkomst 29 oktober in bibliotheek Roden

Het collectief informeert overige ZZPers graag over de mogelijkheden om jezelf bekend te maken. Daarom is er op maandagavond 29 oktober vanaf 17 uur wederom een netwerkbijeenkomst in de bibliotheek in Roden. Netwerken en enthousiaste pitches van ZZPers staan op het programma.

Lezing Frank Alfrink

Daarnaast geeft Frank Alfrink van ZZP Nederland een interessante lezing. Hij praat de aanwezige ZZPers bij over recente ontwikkelingen.

Geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

Zaterdag 3 november: Open bedrijvendag

Op zaterdag 3 november is het ZZPCollectief Noordenveld in de bibliotheek tijdens de Openbedrijvendag Drenthe. Alle geïnteresseerde overige ZZPers zijn van harte welkom! Kom langs en laat je informeren of nog beter, sluit je aan bij het collectief!

Kom naar de netwerkdagen op 6 en 7 november in Martiniplaza

Tijdens de Promotiedagen kunt u als ZZPer gebruik maken van de netwerkstand van de gemeente. Heeft u als ZZPer interesse voor een plek in deze netwerkstand? Neem dan contact op Miranda Nienhuis, tel. 06 81599257 of mirandanienhuis@gmail.com, of kom langs in onze stand!