Nieuwsbericht Meld uw organisatie aan voor de Meer dan Handen Vrijwilligersprijs

Gepubliceerd op: 22 november 2018 13:40

De Noordenveldse jury kan drie lokale vrijwilligersorganisaties (of initiatieven en projecten) voordragen en 1 vrijwilliger voor de passieprijs. De jury bestaat uit wethouder Kirsten Ipema, Elisa Ligt (directeur WiN) en Tanja Haseloop (manager van de Noordenveldse Uitdaging).

Noordenveldse jury Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen
De Noordenveldse jury vlnr: Tanja Haseloop, Kirsten Ipema, Elisa Ligt.

Aanmelden kan tot 1 december

Doe ook mee en meld uw organisatie nu aan via de knop 'Meld nu aan' op de website www.gemeentenoordenveld.nl/vrijwilligersprijzen. Als u een initiatief aanmeldt, kunt u daar ook aangeven of u ook een vrijwilliger wilt aanmelden. De passieprijs is dus gekoppeld aan het initiatief of project. Alle aanmeldingen moeten uiterlijk 1 december binnen zijn.

Vrijwilligers zijn goud waard

Erkenning en aandacht voor het vrijwilligerswerk vindt de gemeente heel belangrijk. Niet alleen vestigen we de aandacht op het vrijwilligerswerk door mee te doen met deze landelijke vrijwilligersprijzen. We willen als gemeente zelf ook onze waardering uitspreken voor de inzet van vrijwilligers in Noordenveld. Daarom verloot de gemeente onder alle aangemelde initiatieven een cheque van € 500.

Nationale vrijwilligersdag

Op 7 december, de nationale vrijwilligersdag, maakt de jury de genomineerden bekend. Dan vindt ook de verloting plaats van de cheque van
€ 500. Een landelijke jury bepaalt uiteindelijk welk initiatief de hoofdprijs van € 5.000 wint. Het publiek kan van 14 december 2018 tot en met
8 februari 2019 stemmen op de initiatieven via www.vrijwilligerprijzen.nl.