Nieuwsbericht Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen: doet u ook mee?

Gepubliceerd op: 13 november 2018 08:55

Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol, veel mensen doen het met enorme inzet en plezier. Daarvoor verdienen zij erkenning en waardering. Met de Meer dan handen vrijwilligersprijzen worden lokale en landelijke organisaties én bijzondere vrijwilligers in het zonnetje gezet. Er zijn mooie (geld)prijzen te winnen, de hoofdprijs is maar liefst € 5.000!

De gemeente Noordenveld doet natuurlijk mee met deze landelijke verkiezing. Uw organisatie ook?

3 lokale initiatieven kunnen meedingen naar de prijs

Als gemeente kunnen wij drie lokale vrijwilligersorganisaties (of initiatieven en projecten) voordragen. Uit alle aanmeldingen die bij ons binnenkomen, kiest onze jury de drie organisaties die Noordenveld gaat voordragen voor de landelijke prijs. De jury bestaat uit wethouder Kirsten Ipema, Elisa Ligt (directeur WiN) en Tanja Haseloop (manager van de Noordenveldse Uitdaging). Een landelijke jury bepaalt uiteindelijk welk initiatief de prijs wint.
Doe ook mee en meld uw organisatie aan door het formulier in te vullen.

Passieprijs voor een vrijwilliger

Ook kunnen gemeenten een vrijwilliger aanmelden die van onschatbare waarde is voor een organisatie. Als u een initiatief aanmeldt dan kunt u via hetzelfde formulier aangeven of u ook een vrijwilliger wilt aanmelden voor de passieprijs. De passieprijs is dus gekoppeld aan het initiatief of project. Kent u een vrijwilliger die deze prijs verdient? Vul dan het formulier in.
Onze jury kiest uit alle aanmeldingen 1 vrijwilliger uit. Deze vrijwilliger gaat op voor de landelijke passieprijs.

Sluitingsdatum aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 december 2018. Daarna maakt onze eigen jury een keuze en melden wij de lokale initiatieven en de vrijwilliger voor de passieprijs aan op de landelijke website. Daarna kan er gestemd worden op alle initiatieven. Dit kan van 15 december tot en met 8 februari via de website www.vrijwilligersprijzen.nl.

Meer informatie

Meer info over de prijzen en de criteria: https://www.vrijwilligersprijzen.nl/faq
Voor vragen kunt u ook terecht bij