Nieuwsbericht Inwonersbijeenkomst centrumvisie; het vervolg

Gepubliceerd op: 28 maart 2017 09:25

Inwoners denken mee over centrum Roden

Op donderdag 16 februari was er een eerste bijeenkomst voor inwoners om mee te denken over een nieuwe centrumvisie voor Roden. Het doel van de avond was de bewoners zoveel mogelijk zelf te laten nadenken over de sterke- en verbeterpunten van Roden, maar ook over de kansen die Roden heeft om in de toekomst een leuk en aantrekkelijk centrum te blijven. Ongeveer 30 inwoners kwamen op deze avond af en hebben op een interactieve wijze hun mening laten horen.

Op woensdag 12 april willen we graag een vervolg geven aan deze avond. We willen hiervoor alle inwoners van Roden en andere belangstellenden van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Dit keer zijn we te gast bij Snow &Co, Gedempte Haven 7 te Roden. De avond begint om 20.00 uur. U bent welkom vanaf 19.30 uur.

Geef je mening!

Om een goede visie te kunnen schrijven voor het centrum van Roden is het erg belangrijk te weten wat de inwoners vinden over hun eigen dorp. Welke plekken waarderen ze en welke niet? Waar zouden er aanpassingen gedaan mogen worden? En wat kan gerust zo blijven?

In deze online enquête over het centrum van Roden vragen we de inwoners van Roden en andere belanghebbenden om hun mening over Roden in kaart te brengen. Ben je een inwoner van Roden, of kom je vaak winkelen of ben je werkzaam in het dorp, geef dan je mening over Roden door deze enquête in te vullen.

Meer informatie