Nieuwsbericht Informatiebijeenkomst busstation Roden

Gepubliceerd op: 14 augustus 2018 09:30

Op woensdag 12 september 2018 om 20.00 uur presenteert de gemeente Noordenveld de plannen voor het busstation in Roden aan inwoners. Informatie over de locatie volgt begin september.

Sinds de vorige informatiebijeenkomst over het busstation zijn de plannen voor de centrumontwikkeling van Roden in volle gang. De gemeente vindt het belangrijk dat deze plannen goed bij elkaar aansluiten. In overleg met de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders is het ontwerp voor het busstation daarom op onderdelen aangepast. Het aangepaste ontwerp wordt 12 september gepresenteerd op een nog nader te bepalen locatie in het centrum van Roden.

Aanmelden

Wilt u er bij zijn? U kunt zich tot en met 5 september 2018 aanmelden via het aanmeldingsformulier.