Nieuwsbericht Heb je een goed idee? Doe er iets mee!

Gepubliceerd op: 14 februari 2017 09:35

Betrokkenheid met je leefomgeving

Als inwoner van de gemeente Noordenveld voel je je betrokken bij het dorp, de wijk of de buurt waar je woont. Vanuit je betrokkenheid kom je vast weleens iets tegen wat in jouw ogen mooier, beter of socialer kan. Wellicht loop je zelfs al een tijdje met een idee rond om het woon- en leefplezier van jou en je buurtgenoten te vergroten.

Ideeën en wensen horen we graag

Medewerkers van de gemeente Noordenveld willen graag met je in contact komen en luisteren naar jouw ideeën. Als inwoner zie je het beste wat er mist of wat anders kan. Het blijft jouw idee, maar wij denken graag met je mee! Als het nodig is helpen wij je graag verder zodat je jouw idee tot uitvoering kunt brengen. Zo maken we samen Noordenveld nog prettiger om te wonen.

Contact

Schroom dus niet om contact met ons op te nemen, ook als een idee nog in een heel pril stadium verkeert. Graag verkennen wij het met je verder. De gemeente Noordenveld heeft samen met de provincie Drenthe in de jaren 2017 en 2018 € 100.000,- beschikbaar voor de uitvoering van ideeën. Neem vandaag nog contact op met de gemeente Noordenveld (14 050) en vraag naar Maria Drenth, Renske van der Wal of Leonie van Roekel.