Nieuwsbericht Gratis snoeiafval brengen in november

Gepubliceerd op: 14 november 2017 09:15

Inwoners van de gemeente Noordenveld kunnen op zaterdag 25 november 2017 gratis hun snoeiafval wegbrengen van 8.00 tot 15.00 uur in:

•  Peize, bij de gemeentelijke werkplaats aan De Aanleg;
  •  Roden, op een aangemerkt deel van het Vlasveen;
  •  Norg, op het terrein van de voormalige gemeentelijke werkplaats aan de Eenerstraat 69.

Het storten van snoeiafval kan alleen op 25 november, op andere dagen wordt het gezien als een overtreding en kan het leiden tot boetes.

Afvalpas mee

Vergeet niet om uw afvalpas mee te nemen, anders krijgt u geen toegang tot het terrein.

Dienstverlening brengstation

Op zaterdag 25 november 2017 is het brengstation aan de Overslagweg 3 in Roden normaal geopend van 9.00 tot 15.45 uur. Hier kunt u, zoals gebruikelijk, met alle afvalsoorten terecht. Hier zijn en blijven de normale regels van kracht. Dit betekent dat als u hier uw snoeiafval komt brengen, dit niet gratis is, maar tegen betaling van €0,13 per kilo.