Nieuwsbericht Genomineerde Ondernemersprijs in Beeld

Gepubliceerd op: 10 juli 2018 09:25

Nominatie Soundlink

Genomineerde Ondernemersprijs in Beeld

Op voordracht van de Commissie van Aanbeveling, heeft het college van burgemeester en wethouders vier bijzondere bedrijven uit de gemeente Noordenveld genomineerd. Vanuit de aspecten werkgelegenheid, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid hebben de ondernemers mooie prestaties laten zien. Elke week komt één van de genomineerden in beeld op de gemeentepagina. Deze week is dat:

Soundlink

Het verhaal van Soundlink heeft iets weg van een mooi jongensboek. Floris Roelfzema en Bas Jansen, gestart op 23 mei 2008, 17 jaar oud en beide nog te jong om zich überhaupt al in te kunnen schrijven bij de Kamer van Koophandel. In ruim 10 jaar tijd is het bedrijf vervolgens letterlijk vanuit de garage uitgegroeid tot een volwaardig en op en top professioneel opererend bedrijf, met inmiddels vijf medewerkers. Daarnaast wordt op projectbasis nog veelvuldig met aanvullend flexibel personeel gewerkt. Het getuigt van echt ondernemerschap om in de lastige economische jaren die achter ons liggen de sprong in het diepe te wagen, met eigen middelen investeringen te durven doen, overeind te blijven en zelfs vorstelijk te groeien.

Betrouwbare partner

SoundLink neemt als betrouwbare partner alle zorgen uit handen over een juiste belichting en goed geluid! Al jaren kunnen bedrijven, particulieren, scholen en (amateur)toneelverenigingen er terecht voor een professionele aanpak van hun evenement. Of het nu gaat om een kleinschalige lezing, of een rockconcert voor 5000 bezoekers, toneelregisseur, muzikant, uitbater of evenementenorganisator hoeft zich al lang niet meer druk te maken over allerhande technische aspecten. SoundLink beschikt over de juiste apparatuur en kennis om van het evenement een succes te maken! De heren kunnen niet alleen de volledige technische realisatie van het evenement verzorgen, maar verhuren ook losse apparatuur zoals bv geluid, licht en/of beamers.

Hoogwaardig apparatuur

SoundLink beschikt over de nieuwste en meest geavanceerde en uitgebreide microfooncollectie voor orkestversterking of koorversterking. Daar er gewerkt wordt met kwalitatief hoogwaardige apparatuur, wordt de levensduur aanmerkelijk verlengd. Als producent van de eigen flightcases, zijn deze op een dusdanige manier geproduceerd en gemonteerd dat de apparatuur op een slimme en efficiënte wijze kunnen worden getransporteerd. Hierdoor kan sneller een complete installatie op locatie worden gerealiseerd.

Maatschappelijk betrokken

SoundLink toont haar maatschappelijke betrokkenheid door binnen de gemeente Noordenveld diverse sport verenigingen te sponsoren of op andere wijze te ondersteunen. Daarnaast treedt men op als hoofdsponsor bij Vereniging van Volksvermaken Roden en draagt men menig steentje bij om een steentje aan diverse evenementen en festiviteiten in Noordenveld.