Nieuwsbericht Gemeentelijke vrijwilligersprijs 2019

Gepubliceerd op: 03 september 2019 14:25


Voor het eerst dit jaar zal er een gemeentelijke vrijwilligersprijs worden uitgereikt aan een organisatie of initiatief uit de gemeente Noordenveld. Organisaties die werken met vrijwilligers of vrijwillige initiatieven mogen mee dingen naar de vrijwilligersprijs, een geldbedrag van €500,00!
Vertel ons wat voor mooi werk u verricht en wie weet sleept u de prijs in de wacht. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het vrijwilligersfeest op 12 oktober. Een onafhankelijke jury kiest de winnaar.

Jonge vrijwilligers in het zonnetje zetten

Gemeente Noordenveld wil graag jonge vrijwilligers t/m 23 jaar in het zonnetje zetten tijdens het vrijwilligersfeest. Jongeren die individueel of in groepsverband iets betekenen voor de dorpen in Noordenveld. Bijvoorbeeld omdat zij een bijzonder initiatief tonen, een voorbeeldfunctie vervullen of zich belangeloos inzetten voor anderen. Het is steeds moeilijker om vrijwilligers te vinden. Het vrijwilligersbestand vergrijst. Wij zijn blij met deze jongeren die zich vrijwillig inzetten. Zij zijn hiermee een positief voorbeeld voor anderen. Alle aangemelde jongeren die zich verdienstelijk maken voor de samenleving vragen we tijdens het vrijwilligersfeest op het podium en zetten we even in de schijnwerpers.
Jongeren kunnen zichzelf niet aanmelden, maar moeten worden voorgedragen door een ander.
Vragen?
Bij vragen kunt u contact opnemen met de Gemeente Noordenveld, Jos Sanders, j.sanders@noordenveld.nl050 - 50 27 222 of met Welzijn in Noordenveld, Froukje Temming, froukjetemming@welzijninnoordenveld.nl, 050 - 317 65 00.

Op deze website kunt u organisaties, initiatieven of jonge vrijwilligers tot 1 oktober 2019 aanmelden!