Nieuwsbericht Gemeente Noordenveld doet mee aan de Nationale duurzame huizen route

Gepubliceerd op: 29 augustus 2017 09:20

Nationale Duurzame Huizen Route

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar huiseigenaren zich het hele jaar door kunnen oriënteren op duurzaam wonen. Op zaterdag 4 en 11 november 2017 zijn de opendeurdagen. Huiseigenaren van duurzame woningen openen hun deuren en delen hun kennis en ervaringen. Mooie voorbeelden voor mensen die zelf ook aan de slag willen met het verduurzamen van hun woning. Gemeente Noordenveld ondersteunt dit initiatief en wil inwoners graag aanmoedigen om hun woning open te stellen.

Meld uw huis aan

De Nationale Duurzame Huizen Route is op zoek naar duurzame huizen in Noordenveld. Heeft u ervaring met isoleren, zonnepanelen, gebruik van natuurlijke materialen of woont u in een geheel energiezuinig huis? Elke ervaring telt! Meld uw huis aan via www.duurzamehuizenroute.nl/Noordenveld. Uw verhaal helpt iemand die zelf ook aan de slag wil gaan met duurzaam wonen. Daarnaast is het mogelijk om op zaterdag 4 en/of 11 november 2017 uw huis open te stellen.
Openstellers krijgen een leuk bedankje en maken kans op een weekend weg.