Nieuwsbericht Geef u nu op voor het vrijwilligersfeest op 13 oktober

Gepubliceerd op: 25 juli 2017 09:25

Vrijdag 13 oktober is er een groots vrijwilligersfeest voor iedereen in de gemeente Noordenveld die aan vrijwilligerswerk doet. Opera della Casa treedt dan in De Pompstee op met een geheel vernieuwd programma.

Dit vrijwilligersfeest wordt eens per twee jaar georganiseerd door het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn in Noordenveld en wordt ondersteund door de gemeente Noordenveld.

Opera della Casa

Opera della Casa betekent huilen van het lachen of van ontroering. Zinnenstrelende aria's, duetten, pianoklanken, stiltes, lachsalvo's en applaus. Dit alles gebracht met een eigenzinnig presentatie vol humor, stijl en kwaliteit. Hiermee weet Opera della Casa, bestaande uit twee zangeressen en hun pianiste, al ruim 20 jaar lang grote en kleine gezelschappen te verrassen.

Zowel operaliefhebbers als degenen die uit zichzelf nooit naar de opera zouden gaan worden enthousiast. Men kan genieten van muziek uit La Traviata, Norma, Carmen en de Fledermaus. Marlies de Waard, Angelique Wardenier en Ineke Geleijns zijn de uitvoerenden.

Dit feest wordt aangeboden aan alle vrijwilligers in Noordenveld. Zij zijn welkom in de Pompstee in Roden. Het begint om 20.00 uur, om 19.30 uur is er ontvangst met koffie en thee.

Opgeven kan nu al

Per email vrijwilligersfeest2017@welzijninnoordenveld.nl of even bellen met WiN 050-317 65 00. Persoonlijk opgeven aan de balie Inwonersplein op Schoolstraat 50 in Roden kan natuurlijk ook. Bij de opgave graag vermelden bij welke organisatie vrijwilligerswerk wordt verricht. Gezien het grote aantal vrijwilligers in Noordenveld is het niet mogelijk om introducees mee te nemen. Sluitingsdatum is 1 oktober.