Nieuwsbericht Ga je mee op inspiratiereis met de gemeente Noordenveld

Gepubliceerd op: 26 maart 2019 14:20

inspiratiereis

Op vrijdag 12 april 2019 gaan we een kijkje nemen bij de gemeenten Raalte en Tubbergen. We willen met een volle bus vanuit Roden op pad. Een gezelschap van inwoners, raadsleden, burgemeester, wethouders en medewerkers van de gemeente. Het doel van de reis is inspiratie opdoen over de samenwerking tussen gemeente en inwoners.

Leren van voorbeelden samenwerking inwoners – gemeente

In de gemeente Noordenveld proberen we de samenwerking met inwoners te versterken. Dit doen we door bijvoorbeeld plannen samen met inwoners te maken. Ook de gemeenteraad probeert het voor inwoners makkelijk te maken in contact te komen. Het lijkt ons nuttig om ook eens met elkaar te kijken hoe andere gemeenten bezig zijn.

De insteek van de inspiratiereis is om ervan te leren voor Noordenveld. Vandaar dat er één verplichting is, namelijk om op woensdag 17 april 2019 van 19.30 tot 22.00 uur samen terug te kijken op de excursie naar Raalte en Tubbergen.

Ga je met ons mee op reis?

Heb je interesse om mee te gaan? Voor vragen en aanmelden kun je mailen naar r.vanderwal@gemeentenoordenveld.nl. Aanmelden kan tot en met 31 maart, wees er snel bij! Geef bij je aanmelding aan waarom je met ons mee op reis wilt. We vertrekken op 12 april om 8.00 uur bij het gemeentehuis en verwachten rond 16.30 uur weer terug te zijn.