Nieuwsbericht Denk mee over Centrumvisie Roden!

Gepubliceerd op: 14 februari 2017 09:40

Roden is al lang een heel belangrijk centrum in het noorden van Drenthe. Het heeft een levendig centrum en er zijn volop activiteiten. Maar om ook in de toekomst een leuk en aantrekkelijk centrum te blijven, is het belangrijk daar goed over na te denken en dat vast te leggen in een visie.

Uitnodiging

We nodigen alle inwoners uit voor een interactieve bijeenkomst op donderdag 16 februari van 19.30 tot 21.00 uur in de oude hal van het gemeentehuis in Roden.

De bijeenkomst

Met de te ontwikkelen visie wil de gemeente Noordenveld voortbouwen op die identiteit. De centrumvisie richt zich op verschillende thema's, zoals de winkelbeleving en de recreatiemogelijkheden in Roden. We zullen tijdens de bijeenkomst de verschillende thema's behandelen en de ideeën verzamelen op verschillende borden. U wordt uitgenodigd actief mee te praten en te tekenen. U kunt ook voorbeelden meenemen waarvan u denkt: "dit zou wat voor Roden zijn."

Brainstormen

Tijdens een brainstormsessie spelen uw verhalen, foto's, tekeningen, de mooiste dromen en gedachtes een grote rol bij de vorming van de nieuwe centrumvisie. Als inwoners bepalen jullie namelijk de identiteit van Roden. Dit willen we graag doen op een informele manier, waarbij we graag alle ideeën over de toekomstige inrichting van het centrum van Roden horen.

U bent van harte welkom op 16 februari!