Nieuwsbericht Bespaarmarkt 12 februari in Roden

Gepubliceerd op: 04 februari 2019 16:55

Op dinsdag 12 februari 2019 is er een Bespaarmarkt in Roden. Het Drents Energieloket organiseert deze markt samen met de gemeente Noordenveld. De markt bestaat uit een bedrijvenmarkt en korte presentaties over isolatie en duurzame verwarming voor de woning. Bewoners van Roden die in een huis met een energielabel lager dan A of B wonen, hebben een uitnodiging voor de Bespaarmarkt gehad. De gemeente heeft deze adressen geselecteerd op basis van gegevens van de Rijksoverheid die in 2015 voorlopige energielabels heeft vastgesteld.

Aanpassingen aan woningen die huiseigenaren hebben gedaan of laten doen, zijn meestal niet doorgegeven en daardoor niet bij het rijk bekend. Zo kan het zijn dat deze woningen inmiddels een hoger energielabel hebben.

Toch nodigt de gemeente ook deze mensen van harte uit om naar de Bespaarmarkt te komen. Vaak zijn er nog verschillende manieren mogelijk om nog meer energie te besparen. Daarnaast staan er ook bijvoorbeeld leveranciers op de Bespaarmarkt die alternatieve manieren voor verwarming van de woning aanbieden.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op :

www.energielabel.nl/woningen of www.energielabel.nl/woningen/veelgestelde-vragen of op:
www.drentsenergieloket.nl

De Bespaarmarkt is op 12 februari 2019 in zalencentrum 'Onder de Linden' in Roden vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis.

Wilt u zich aanmelden voor de Bespaarmarkt? Dat kan via het aanmeldformulier van het Drents Energie Loket.