Nieuwsbericht Afval dumping Een-West

Gepubliceerd op: 27 november 2018 10:35

Onze BOA' s vragen zich regelmatig af, wie doet nou zoiets, als ie weer eens op een dumping van afval stuit.
Waarom doen mensen dat steeds maar weer? Het zijn van die vragen die opkomen, maar helaas is het afval daarmee niet opgeruimd en wordt de gemeente met extra kosten voor het opruimen geconfronteerd.

Wat ligt er dan?

Ditmaal bestond het afval uit gevaarlijk afval in twee jerrycans, een tiental plastic zakken vol kattengrit, zwart plastic en zeil. Dit is op vrijdag 16 november tussen 8 en 11 uur naast de weg Amerika in Een-West gegooid, ongeveer ter hoogte van de motorcrossbaan.

Tips

Uiteraard wil de BOA van de vakgroep handhaving graag weten van wie dit afval afkomstig is.
U kunt uw tips kwijt via ons algemene telefoonnummer 14 050 of via de mail op het adres postbus@gemeentenoordenveld.nl.