Nieuwsbericht Aanplakborden verkiezing Europees Parlement

Gepubliceerd op: 16 april 2019 13:35

De plaatselijke afdelingen van de politieke partijen kunnen de posters voor de verkiezingen aanbieden bij de werkplaats van gemeentewerken. Medewerkers van gemeentewerken zullen dan zorgen dat de posters op de aanplakborden komen.

De posters kunnen worden aangeboden op dinsdag 23 april 2019 tot en met donderdag 25 april 2019 van 08.00 tot 16.00 uur en vrijdag 26 april 2019 van 08.00 tot 12.00 uur, bij de werkplaats van gemeentewerken, 1e Energieweg 10 te Roden.

De afmetingen voor de posters op de aanplakborden zijn:
60 cm hoog en 40 cm breed.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op deze tijdstippen de verkiezingsposter te bezorgen dan volgt hier nog een overzicht van de standplaatsen van de verkiezingsborden in de gemeente Noordenveld.

• Op de Brink in Roden
  • Bij de apotheek op de hoek van de Roderweg-Statenlaan
  • Roderesch
  • Lieveren
  • Nietap
  • Nieuw-Roden, bij het dorpshuis
  • Roderwolde, tegenover de kerk
  • Kerkbrink in Norg
  • Hoek Hoofdweg/Schaapdijk in Peest
  • Bij pand Asserstraat 131 in Huis ter Heide
  • Kerklaan bij de NH kerk in Veenhuizen
  • Hoofdstraat tegenover Norgerweg in Een
  • Terrein Verzorgingscentrum de Hoprank, locatie Hoofdstraat
  • Aan de Groningerweg in Peizermade
  • Bij het buurtgebouw tegenover de weg Hooghaar in Altena

De gemeente levert alleen de borden voor het aanplakken. Houd geen toezicht op wat erop de locaties met de posters gebeurd.