Artikel Waar vind ik bekendmakingen?

Bekendmakingen zijn de officiële publicaties van de gemeente Noordenveld. Hierin stelt de gemeente haar inwoners op de hoogte van allerlei belangrijke zaken, zoals welke vergunningen zij heeft afgegeven of dat de nieuwe legesverordening is vastgesteld.

De gemeente moet haar officiële bekendmakingen digitaal publiceren. Dit gaat bij voorbeeld om vergunningen op het gebied van bouw- en sloop, horeca, omgeving en milieu.

De digitale publicatie is wettelijk verplicht, maar daarnaast staan de bekendmakingen ook nog op de gemeentepagina die wekelijks verschijnt in De Krant en het Roder Journaal.

Bekendmakingen

U kunt de digitale bekendmakingen op verschillende manieren vinden. Hieronder staan diverse links met uitleg

  • Actuele bekendmakingen van Noordenveld. Bekendmakingen van de gemeente Noordenveld van de laatste 30 dagen.
  • Zoeken op officielebekendmakingen.nl. Hier kunt u zoeken in alle bekendmakingen die wij sinds 1 januari 2014 publiceren op officielebekendmakingen.nl
  • Zoeken op de kaart op overheid.nl. Vul uw postcode in, en zie bekendmakingen van de laatste 8 weken in uw buurt. Let op: nog niet alle bekendmakingen worden op de overzichtskaart getoond. Op het tabje 'Zoeken op tekst' kunt u in alle bekendmakingen zoeken. Ook bekendmakingen van voor 1 januari 2014 zijn hier te vinden.
  • E-mailservice. De website overheid.nl biedt een e-mailservice. U kunt aangeven van welk soort publicaties u een melding wilt ontvangen. Is er een publicatie die aan uw criteria voldoet? Dan krijgt u hierover automatisch een e-mail met link naar de publicatie.
  • De app Over uw buurt.
  • Een PDF-bestand van de gemeentepagina plaatsen wij wekelijks op de website.

Bestemmingsplannen en beheersverordeningen

Bestemmingsplannen en beheersverordeningen die in procedure zijn, staan op overheid.nl bij Plannen in procedure.

Beschikt u niet over internet?

We blijven voorlopig ook nog publiceren op papier. De wekelijkse gemeentepagina verschijnt zowel in De Krant als in het Roder Journaal. Hierin staan de verkorte versies van de bekendmakingen. Wilt u meer weten of inzage hebben in de achterliggende stukken dan kunt u terecht in de bibliotheken in Norg, Peize en Roden, en in de hal van het gemeentehuis waar u kosteloos het internet kunt raadplegen.